Project Business Blueprint

Projectmatige dienstverleners versnellen winstgevende groei met een blueprint voor succes. 

Over ForSight Consulting

Marco van der Kooij was gefrustreerd over de gefragmenteerde manier van werken om nieuwe projecten aan te trekken, te plannen en op te leveren, terwijl de business steeds sneller groeide. Tegelijkertijd moesten ook nieuwe medewerkers geworven worden en groeikansen geboden worden aan talenten om hen te behouden.

Tijdens een project bij een projectmatige dienstverlener voor de digitale transformatie van het primaire proces voor het acquireren, plannen en leveren van projecten én de ondersteunende financiële, logistieke en HR processen, bleek dat zelfs gerenommeerde softwareleveranciers geen totaaloplossing bieden. Uiteindelijk waren 8 verschillende applicaties nodig. Dit leidde tot de zoektocht naar een manier om dit beter, sneller en effectiever te doen.

De sleutel tot winstgevende groei is je onderneming naar een hoger niveau te brengen met een blueprint voor het vereenvoudigen en innoveren van je belangrijkste bedrijfsproces om projecten te winnen, plannen en opleveren, en je werknemers te laten groeien, ondersteund door een uniform data-centrisch platform.

Hoe stop je ondermaatse prestaties en start je met het behalen van je doelstellingen?