Over

Marco van der Kooij, managing director, begon zijn loopbaan in 1987 bij een voorloper van EY. Sinds 1988 werkte hij bij verschillende softwareleveranciers en adviesbureaus in HRM, ERP, CRM, PSA, Business Intelligence, Enterprise Performance Management en Advanced Analytics in research & development, consulting, projectmanagement, marketing, verkoop en managementfuncties. Hij is een ondernemer, die graag nieuwe softwareoplossingen verkent en gebruikt om het werk leuker, gemakkelijker en vooral effectiever te maken. 

Het is zijn ambitie om te inspireren en ondernemingen te begeleiden vanuit zijn visie met een holistische en pragmatische aanpak om te transformeren naar een data gedreven organisatie met innovatieve informatietechnologie als enabler voor verandering.

Marion van Diemen, director, is al meer dan 30 jaar werkzaam op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en business coaching. Vanuit haar achtergrond en uitgebreide expertise als personal coach, business coach, loopbaanbegeleider en trainer is zij verantwoordelijk voor het ondersteunen bij de ontwikkeling van medewerkers en de strategische partnerships. Zij heeft verschillende methoden ontwikkeld voor zelfreflectie en feedback voor persoonlijke ontwikkeling.

Marion werkt ook als personal coach voor ondernemende 40+ vrouwen

Onze missie

Versnel jouw winstgevende omzetgroei effectief en eenvoudig 

Onze visie

Breng projectmatige dienstverleners met kenniswerkers naar een hoger niveau door het vereenvoudigen en innoveren van je belangrijkste bedrijfsproces om projecten aan te treken, plannen en opleveren, en je werknemers te laten groeien, ondersteund door een data-centrisch platform

ForSight Consulting helpt projectmatige professionele dienstverleners hun bedrijfsresultaten en concurrentiepositie te verbeteren door de buyer & customer journey te vereenvoudigen en complexiteit te elimineren.

Complexiteit remt groei

Worstel je met
winstgevende omzetgroei?
Je bent niet de enige en dit
is wat je moet weten

Project Business Blueprint

Ontvang de Project Business 
Blueprint voor vernieuwing en
vereenvoudiging van je belangrijkste bedrijfsproces

Verhoog effectiviteit

Leidinggevenden ontdek
hoe je de effectiviteit kan
verhogen voor
winstgevende groei

Uniek en krachtig softwareapplicatie platform voor jouw bedrijf, ontwikkeld door een bedrijf dat de manier waarop je werkt vereenvoudigd.