ForSight Consulting nieuwe Zoho enterprise partner

ForSight Consulting nieuwe Zoho enterprise partner voor Nederland

ForSight Consulting uit Nijmegen heeft al meer dan 30 jaar ervaring in professional services en zal per 1 januari 2023 aan het werk gaan als Zoho partner. Zij zullen op enterprise-niveau projectmatige dienstverleners naar een hoger niveau brengen met het uniform data-centrische platform van Zoho. Marco van der Kooij van ForSight Consulting neemt een brok aan ervaring mee daar waar hij met bedrijven als Exact en Wolters Kluwer heeft gewerkt.

Marco van der Kooij, managing director van ForSight Consulting, is erg enthousiast over het partnerschap: “Zoho biedt als enige aanbieder een zeer vernieuwend SaaS platform voor projectmatige dienstverleners, waarin onze Project Business Blueprint een waardevolle toevoeging is om deze bedrijven meer projecten te laten winnen, te plannen en op te leveren terwijl het de werknemersgroei van deze bedrijven helpt te realiseren.”

Will de Hoon, Channel Partner Manager bij Zoho:
“Marco brengt ervaring mee van een orde die gelijk staat aan de ambities van Zoho om de komende jaren door te blijven groeien in de enterprise-markt. Marco weet hoe het is om in de boardroom van grote multinationals te staan en welke aspecten noodzakelijk zijn om in de enterprise-markt structurele groei te verwezenlijken. Door de Zoho producten gericht in te zetten voor de ondernemer en diens markt en de juiste investeringsbereidheid van beide kanten verwacht ik dat de samenwerking met ForSight hele leerzame trajecten en inspiratievolle klantverhalen zullen gaan opleveren.”

We verheugen ons op de aansluiting van Forsight Consulting aan het huidige partnerlandschap van Zoho.

Binnenkort verschijnt het partnerprofiel op www.zoho.com/partners.