De Project Business Blueprint

Het proces van verkopen, plannen en opleveren van projecten is drastisch veranderd de afgelopen jaren. De manier om met potentiële klanten in contact te komen is veranderd. Hoe je medewerkers met klanten in projecten werken is veranderd. En hoe je medewerkers aantrekt, bindt en groeikansen biedt, is ook aanmerkelijk veranderd. Als ondernemer of leidinggevende van een projectmatige professionele dienstverlener met kenniswerkers heb je alle zeilen bij moeten zetten om deze veranderingen tijdig het hoofd te bieden, vaak met quick fixes via aparte oplossingen die nu een obstakel vormen voor verdere groei.

Wat ontbreekt er om winstgevend te blijven groeien? Op welke wijze kan je je bedrijfsmodel moderniseren en vooroplopen, omdat de omgeving waarin je onderneemt blijft veranderen. Het is beter om proactief te handelen en veranderingen door te voeren op je eigen tijdlijn en voorwaarden in plaats van dat je door omstandigheden gedwongen bent dit te doen en de veranderingen niet op je eigen tijdlijn en voorwaarden kan doen.

Projectmatige professionele dienstverleners met kenniswerkers die uitblinken in 4 gebieden en hiervoor de juiste condities hebben gecreëerd, blijven winstgevend groeien. Deze 4 gebieden zijn:

 

In de PROJECT BUSINESS BLUEPRINT worden deze gebieden besproken en ook hoe deze met elkaar samenhangen, waardoor jij je doelen en bedrijfsresultaten haalt. In de volgende blog posts zal ieder onderdeel uitgelicht worden.

Kan je hier niet op wachten dan kun je de PROJECT BUSINESS BLUEPRINT hier aanvragen.

Blogpost van marcovanderkooij@forsightconsulting.com op 26 oktober 2022.

ForSight Consulting helpt projectmatige dienstverleners met kenniswerkers naar een hoger niveau door het vereenvoudigen en innoveren van je belangrijkste bedrijfsproces om projecten te WINNEN, PLANNEN en LEVEREN, en je werknemers te laten GROEIEN voor winstgevende omzetgroei.

Wil je dit nu, neem contact op via 06 30718245