Over ForSight Consulting

Ambitieuze projectmatige professionele dienstverleners en mensen helpen transformeren voor verdere groei is de missie van ForSight Consulting. We maken gebruik van uitgebreide markt-, software- en projectervaring om het transitieproces te versnellen met innovatieve bedrijfsoplossingen voor duurzame winstgevende omzetgroei en om de wendbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

ForSight Consulting is uw strategische business partner voor de digitale transformatie van uw Project Business Automation.

Directie

Marco van der Kooij, managing director, begon zijn loopbaan in 1987 bij een voorloper van EY. Sinds 1988 werkte hij bij verschillende softwareleveranciers en adviesbureaus in HRM, ERP, CRM, PSA, Business Intelligence, Enterprise Performance Management en Advanced Analytics in research & development, consulting, projectmanagement, marketing, sales en managementfuncties. Hij is een ondernemer, die graag nieuwe softwareoplossingen verkent en gebruikt om het werk leuker en gemakkelijker te maken.

Het is zijn ambitie om te inspireren en ondernemingen te begeleiden met een pragmatische en holistische aanpak om te transformeren naar een data gedreven organisatie met innovatieve informatietechnologie als enabler voor verandering.

Marion van Diemen, director, is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en business coaching. Vanuit haar achtergrond en uitgebreide expertise als business coach, loopbaanbegeleider, personal coach en trainer is zij verantwoordelijk voor het definiƫren van de ontwikkeling van medewerkers en de strategische partnerships. Zij heeft verschillende methoden ontwikkeld voor zelfreflectie en feedback voor persoonlijke ontwikkeling.

Marion werkt als loopbaancoach voor ondernemers bij Mooi talent.